HEI RIPPILEIRILÄINEN JA KOTIVÄKI

TIETOA LEIRISTÄ, 413 rippikoululeiri

Leirin aika           10.7.-17.7.2018 (ti-ti) Verkko, Vesala

ja –paikka

Leiri alkaa           tiistaina 10.7. klo 14.00 kukin saapuu Verkkoon, Vesalan leirikeskukseen omin kyydein. (Vesalantie 136, 41940 Vesanka) Matkaa Jyväskylästä noin 15 km.

Leiri päättyy        tiistaina 17.7.  klo 12.00. Paluu leiriltä tapahtuu yhteiskyydillä, koska tulemme suoraan konfirmaatioharjoitukseen Kuokkalan kirkkoon. Harjoitus päättyy noin klo 14, jonka jälkeen leiri virallisesti päättyy ja nuori on vapaa lähtemään kotiin.

Vierailuiltaa         leirillämme ei ole. Toki perheväki voitte halutessanne tulla moikkaamaan rippikoululaistanne ja tutustumaan leirikeskukseen. Tätä ennen kannattaa olla yhteydessä meihin leirin työntekijöihin, niin katsomme sopivan vapaan ajankohdan vierailua varten.

OSALLISTUJAKORTTI

Tästä avautuu OSALLISTUJAKORTTI, mikä on täytettävä huolelleisesti jokaisesta leiriläisestä ja siinä oltava vanhemman / vanhempien ja leiriläisen allekirjoitukset. Kortti tulee antaa leirin työntekijälle viimeistään leirille saapuessa. Suurin osa saikin tämän kortin mukaansa vieraillessamme Lehtisaaressa.

Leirillä tarvittavat varusteet

Lakana, tyynyliina ja makuupussi TAI lakana, tyynyliina ja pussilakana

Yöasu

Peseytymisvälineet

Pyyhe ja uintivarusteet

Vaatetta, eri säiden varalle

Riittävästi vaihtovaatekertoja

Ulkoiluvarusteet ja ulkoiluun ja urheiluun sopivat kengät ja varakengät

Sisäkengät tai –tossut, villasukatkin on hyvä olla.

Henkilökohtaiset tavarat, lääkkeet yms.

Jos soitat jotain instrumenttia, voit ottaa sen mukaasi

Rahaa kanttiinia varten (ei pakko)

Muistiinpanovälineet; kynät, kumit ym.

* Riparikortti 2018 (jossa kaikki merkinnät!!!)

* Osallistujakortti täytettynä

Kotiin jäävät  alkoholi- ja energiajuomat, tupakat, nuuska ym.

Jyväskylän seurakunta ei vastaa käsipuhelimille tms. leiriaikana tapahtuneista rikkoontumisista tai  muista vahingoista. Muutenkin kaikki leiriläisen henkilökohtaiset tavarat ovat hänen omalla vastuullaan.

Konfirmaatio     Sunnuntaina 22.7. klo 11.00 Kuokkalan kirkossa (Syöttäjänkatu 4). Rippikoululainen, olethan paikalla viimeistään klo 09.45. Otamme konfirmaatioryhmäkuvan tuntia ennen konfirmaatiota. Jos haluat tuon valokuvan itsellesi, tuo kuvaushetkeen mukanasi omalla nimellä ja osoitteella varustettu kirjekuori (vähintään A5 –kokoa), jonka sisään laitat kuvan hinnan 13€ ja päälle liimaat postimerkin (älä sulje kuorta). Kuvaajana on Jouni Löytöläinen, puh. 0400 549 542

Pysäköinnistä   Kirkossa vierailevien tulee pysäköidä autot ensisijaisesti Polttolinjan varrelle, Survo-Korpelan parkkialueelle tai terveyskeskuksen  parkkialueelle. Kaupan piha ja parkkialue kuuluu kaupalle ja heidän asiakkailleen.

Konfirmaatiossa rippikoululaiset siunataan, toivomme että mukana siunaamassa olisi vetäjien ja isosten lisäksi rippikoululaisen läheinen. Hän voi olla kummi, vanhempi tai isovanhempi tai joku muu läheinen; pyytäkää häntä jo etukäteen tähän luottamustehtävään. Pappi pyytää konfirmaatiossa leirin vetäjiä, isosta ja kummia/läheistä astumaan alttarin ääreen. Ko. henkilöt laittavat kädet rippikoululaisen päälle ja pappi lausuu siunauksen.

Konfirmaatio on ennen kaikkea nuorten juhla. Rauhoitetaan siksi alttarialue tätä juhlaa varten, valokuvaus tai videointi omalta paikalta. Kukkaset on kätevin ojentaa nuorille vaikkapa ulkona kulkueen poistuttua kirkosta. Konfirmaatioon ovat tervetulleita kaikki perheenjäsenet, läheiset ja kaverit. Mukavaa yhteistä juhlaa!

Terveisin rippileirisi työntekijät,

Riku Bucht

pappi

riku.bucht@evl.fi

Ulla-Maija Grönholm

ulla-maija.gronholm@evl.fi

Pasi Hanhisalo

kesätyöntekijä

Päivi Perttilä

kanttori

sekä ihanat isoset: Cecilia, Markus, Anni, Luukas, Mari, Oskari, Heini, Pyry ja Elli sekä yövahtimme Arttu

Tervetuloa ryhmään 413!

Tänne päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.
Mukavaa riparivuotta!

413 Kuokkalan rippileiri on 10.-17.7.2018 Vesala, Vesanka. Konfirmaatio 22.7. klo 11 Kuokkalan kirkko. Rippikoulun hinta 126 €. Maksuehdot ja huojennukset.

Moikka 413 riparilainen ja vanhemmat!

Tässä alla ryhmäkohtaiset kokoontumiset keväällä 2018 ennen ja jälkeen rippileirin.

* 1. kokoontuminen 413 riparilaisten vastuumessu yhdessä ryhmän kanssa (kts. riparikortti kohta 2.) sunnuntaina 18.2.2018 klo 10 Kuokkalan kirkossa (Syöttäjänkatu 4). Riparilaiset klo 10.00 Kuokkalan kirkolle. Tällöin harjoittelemme kullekin tulevat tehtävät messussa, eli kynttilän kantamisen, tekstilukemisen, kolehdin keräämisen yms. klo 11 messu Kuokkalan kirkossa, jonne vanhemmat ovat tervetulleita. Lopuksi klo 12.30 Vanhempainilta, jossa mukana myös rippikoululaiset, jonka kesto noin puoli tuntia.

* 2. ryhmän kokoontuminen torstaina 3.5. klo 16.30 Polttolinja 37n nuorisotilassa

* 3. ryhmän kokoontuminen keskiviikkona 6.6. klo 13 Seurakunnan omistamassa Lehtisaaren kesäkodissa (sijaitsee Tuomiojärvessä, ja jonne mennään souduilla) http://www.lehtisaarenkesakoti.fi/etusivu

* Leirijakso ti 10.7.- ti 17.7.2018 Vesalan kurssi- ja leirikeskuksessa Vesangassa. Tästä leirijaksosta saat tarkemmat tiedot ja aikataulut toukokuussa tänne nettisivuille.

* Konfirmaatioharjoitus heti leirin jälkeen tiistaina 17.7. Tulemme sinne yhteiskyydillä Vesalasta.

* Konfirmaatiomessu sunnuntaina 22.7. klo 11 Kuokkalan kirkossa.

* Konfirmaatioon mennessä riparikorttisi tulee olla täynnä.

Laitathan nämä edellä mainitut ajankohdat kalenteriisi, emme välttämättä muistuta näistä enää tämän jälkeen. Jos et jostain syystä pääse jonnekin, niin ilmoitathan siitä ajoissa meille työntekijöille. Huomioithan, että rippikoululauantait Kuokkalan kirkossa ovat nyt seuraavaksi eli tule paikalle joko 20.1.2018 klo 12 tai 27.1.2018 klo 12.

Jos sinulla tulee jotain kysyttävää, niin soita tai viestitä. Vastaamme mielellämme.

Riparisi työntekijät:

Ulla-Maija ja Riku