Tervetuloa ryhmään 412!

Tänne päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.
Mukavaa riparivuotta!

412 Kuokkalan rippileiri on ti-ti  3.-10.7.2018 Koivuniemen leirikeskus, Vaajakoski. Konfirmaatio 15.7. klo 11 Kuokkalan kirkko. Rippikoulun hinta 126 €. Maksuehdot ja huojennukset.

Moikka 412 riparilainen ja vanhemmat!

Ryhmän seuraava kokoontuminen to 28.6 klo 12-14 Seurakunnan omistamassa Lehtisaaren kesäkodissa (sijaitsee Tuomiojärvessä, ja jonne mennään souduilla) http://www.lehtisaarenkesakoti.fi/etusivu. Tapaamme rannassa klo 12, josta menemme yhdessä saareen. Mukaan säähän sopiva vaatetus,

HEI RIPPILEIRILÄINEN JA KOTIVÄKI

TIETOA LEIRISTÄ, 412

Leirin aika           3.-10.7.2018 (ti-ti) Koivuniemen leirikeskus Vaajakoski

ja –paikka

Leiri alkaa         Tiistaina 3.7. klo 14, kukin saapuu Koivuniemen leirikeskukseen omin kyydein. (Koivuniementie 30, 40800 Vaajakoski) Matkaa Jyväskylästä noin 10 km.

Leiri päättyy      Tiistaina10.7. n. klo 14-15 Kuokkalan kirkkoon konfirmaatioharjoitukseen, tarkka aika tarkentuu lähempänä.

Vierailuilta         Mahdollisuusn vanhempien vierailulle to 5.7. klo 17-19 välisenä aikana.

OSALLISTUJAKORTTI

Tästä avautuu Osallistujakortti. Tämä kortti on täytettävä jokaisesta leiriläisestä ja siinä oltava vanhemman / vanhempien ja leiriläisen allekirjoitukset. Kortti tulee antaa leirin työntekijälle viimeistään leirille saapuessa.

Leirillä tarvittavat varusteet

Lakana, tyynyliina ja makuupussi TAI lakana, tyynyliina ja pussilakana

Yöasu

Peseytymisvälineet

Pyyhe ja uintivarusteet

Vaatetta, eri säiden varalle

Riittävästi vaihtovaatekertoja

Ulkoiluvarusteet ja ulkoiluun ja urheiluun sopivat kengät ja varakengät

Sisäkengät tai –tossut, villasukatkin on hyvä olla.

Henkilökohtaiset tavarat, lääkkeet yms.

Jos soitat jotain instrumenttia, voit ottaa sen mukaasi

Rahaa kanttiinia varten (ei pakko)

Muistiinpanovälineet; kynät ym.

* Riparikortti 2018 (jossa kaikki merkinnät!!!)

* Osallistujakortti täytettynä

Kotiin jäävät alkoholi- ja energiajuomat, tupakat, nuuska ym.

Jyväskylän seurakunta ei vastaa käsipuhelimille tms. leiriaikana tapahtuneista rikkoontumisista tai muista vahingoista. Muutenkin kaikki leiriläisen henkilökohtaiset tavarat ovat hänen omalla vastuullaan.

Konfirmaatioharjoitus

Tiistaina 10.7. heti leirin perään Kuokkalan kirkossa.

Konfirmaatio     Sunnuntaina 15.7. klo 11.00 Kuokkalan kirkossa (Syöttäjänkatu 4). Rippikoululainen, olethan paikalla viimeistään klo 09.45. Otamme konfirmaatioryhmäkuvan tuntia ennen konfirmaatiota. Jos haluat tuon valokuvan itsellesi, tuo kuvaushetkeen mukanasi omalla nimellä ja osoitteella varustettu kirjekuori (vähintään A5 –kokoa), jonka sisään laitat kuvan hinnan 13 € ja päälle liimaat postimerkin (älä sulje kuorta).

Pysäköinnistä   Kirkossa vierailevien tulee pysäköidä autot ensisijaisesti Polttolinjan varrelle, Survo-Korpelan parkkialueelle tai terveyskeskuksen parkkialueelle. Kaupan piha ja parkkialue kuuluu kaupalle ja heidän asiakkailleen.

Konfirmaatiossa rippikoululaiset siunataan, toivomme että mukana siunaamassa olisi vetäjien ja isosten lisäksi rippikoululaisen läheinen. Hän voi olla kummi, vanhempi tai isovanhempi tai joku muu läheinen; pyytäkää häntä jo etukäteen tähän luottamustehtävään. Pappi pyytää konfirmaatiossa leirin vetäjiä, isosta ja ”läheistä” astumaan alttarin ääreen. Ko. henkilöt laittavat kädet rippikoululaisen päälle ja pappi lausuu siunauksen.

Konfirmaatio on ennen kaikkea nuorten juhla. Rauhoitetaan siksi alttarialue tätä juhlaa varten, valokuvaus tai videointi omalta paikalta. Kukkaset on kätevin ojentaa nuorille vaikkapa ulkona kulkueen poistuttua kirkosta. Konfirmaatioon ovat tervetulleita kaikki perheenjäsenet, läheiset ja kaverit. Mukavaa yhteistä juhlaa!

Leiriterveisi riparisi työntekijät:

Marjo Nieminen                                      Minna Korhonen                      Sirpa lampinen

nuorisotyönohjaaja                                pappi                                           kanttori

050 5497014                                            050 5234134

marjo.nieminen@evl.fi                       minna.korhonen@evl.fi

Sekä isoset: Viivi, Taneli, Anni, Maiju, Sanni, Onerva, Eetu, Veera, Amanda, Olivia ja yövahti Tuomas