Tervetuloa ryhmään 412!

Tänne päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.
Mukavaa riparivuotta!

412 Kuokkalan rippileiri on ti-ti  3.-10.7.2018 Koivuniemen leirikeskus, Vaajakoski. Konfirmaatio 15.7. klo 11 Kuokkalan kirkko. Rippikoulun hinta 126 €. Maksuehdot ja huojennukset.

Moikka 412 riparilainen ja vanhemmat!

Tässä alla ryhmäsi ensimmäinen kokoontuminen. Muista kokoontumisista päivitetään tietoa tänne pikimmiten. Saat tiedon päivityksestä tekstiviestitse.

* 1. kokoontuminen sunnuntaina 11.3. klo 11 Kuokkalan kirkossa ripariryhmäsi vastuumessu yhdessä ryhmän kanssa (kts. riparikortti kohta 2.) . Riparilaiset  tulevat paikalle klo 10.00 , tällöin harjoittelemme kullekin tulevat tehtävät messussa, eli kynttilän kantamisen, tekstilukemisen, kolehdin keräämisen yms. ,  vanhemmat ovat myös tervetulleita messuun.

Messun jälkeen rippikoululaisille tarjotaan lounas, vanhemmilla on mahdolisuus ostaa lounas hintaan 4 €. Lounaan jälkeen klo 14-16 ryhmän ensimmäinen tapaaminen, jossa tutustumme toisiimme ja samalla vanhempainilta, jossa kerromme rippikouluun liittyvistä asioista.

* Leirijakso ti 3.7.- ti 10.7.2018 Koivuniemen leirikeskuksessa Vaajakoskella. Tästä leirijaksosta saat tarkemmat tiedot ja aikataulut toukokuussa tänne nettisivuille.

* Vierailuilta leirillä selviää myöhemmin.

* Konfirmaatioharjoituksen ajankohta selviää lähempänä leiriä

* Konfirmaatiomessu sunnuntaina 15.7. klo 11 Kuokkalan kirkossa.

* Leirijakson alkuun mennessä riparikorttisi tulee olla täynnä.

Laitathan nämä edellä mainitut ajankohdat kalenteriisi, emme välttämättä muistuta näistä enää tämän jälkeen. Jos et jostain syystä pääse jonnekin, niin ilmoitathan siitä ajoissa meille työntekijöille.

Jos sinulla tulee jotain kysyttävää, niin soita tai viestitä. Vastaamme mielellämme.

Riparisi työntekijät:

Marjo ja Minna