Tervetuloa ryhmään 411!

Tänne päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.
Mukavaa riparivuotta!

411 Kuokkalan rippileiri on 5.-12.6.2018 Vesala, Vesanka. Konfirmaatio 17.6. klo 11 Kuokkalan kirkko. Rippikoulun hinta 126 €. Maksuehdot ja huojennukset.

Moikka 411 riparilainen ja vanhemmat!

Tässä alla ryhmäkohtaiset kokoontumiset keväällä 2018 ennen ja jälkeen rippileirin.

* 4. ryhmän kokoontuminen ja vanhempainilta maanantaina 14.5. klo 18-19.30 Polttolinja 37, nuorisotilassa Polttiksella.

* Leirijakso ti 5.6.- ti 12.6.2018 Vesalan kurssi- ja leirikeskuksessa Vesangassa.

* Vierailuilta leirillä selviää myöhemmin.

* Konfirmaatiomessu sunnuntaina 17.6. klo 11 Kuokkalan kirkossa.

* Leirijakson alkuun mennessä riparikorttisi tulee olla täynnä.

HEI RIPPILEIRILÄINEN JA KOTIVÄKI

TIETOA LEIRISTÄ, 411

Leirin aika           5.-12.6.2018 (ti-ti) Verkko, Vesala

ja –paikka

Leiri alkaa         Tiistaina 5.6. klo 13, kukin saapuu Verkkoon Vesalan leirikeskukseen omin kyydein. (Vesalantie 136, 41940 Vesanka) Matkaa Jyväskylästä noin 15 km.

Leiri päättyy      Tiistaina12.6. klo11.30 lounaan jälkeen. Paluu leiriltä tapahtuu myös omin kyydein.

Vierailuilta

OSALLISTUJAKORTTI

Tästä avautuu Osallistujakortti. Tämä kortti on täytettävä jokaisesta leiriläisestä ja siinä oltava vanhemman / vanhempien ja leiriläisen allekirjoitukset. Kortti tulee antaa leirin työntekijälle viimeistään leirille saapuessa.

Leirillä tarvittavat varusteet

Lakana, tyynyliina ja makuupussi TAI lakana, tyynyliina ja pussilakana

Yöasu

Peseytymisvälineet

Pyyhe ja uintivarusteet

Vaatetta, eri säiden varalle

Riittävästi vaihtovaatekertoja

Ulkoiluvarusteet ja ulkoiluun ja urheiluun sopivat kengät ja varakengät

Sisäkengät tai –tossut, villasukatkin on hyvä olla.

Henkilökohtaiset tavarat, lääkkeet yms.

Jos soitat jotain instrumenttia, voit ottaa sen mukaasi

Rahaa kanttiinia varten (ei pakko)

Muistiinpanovälineet; kynät ym.

* Riparikortti 2018 (jossa kaikki merkinnät!!!)

* Osallistujakortti täytettynä

Kotiin jäävät alkoholi- ja energiajuomat, tupakat, nuuska ym.

Jyväskylän seurakunta ei vastaa käsipuhelimille tms. leiriaikana tapahtuneista rikkoontumisista tai muista vahingoista. Muutenkin kaikki leiriläisen henkilökohtaiset tavarat ovat hänen omalla vastuullaan.

Konfirmaatioharjoitus

Torstaina 14.6. klo 11 Kuokkalan kirkossa.

Konfirmaatio     Sunnuntaina 17.6. klo 11.00 Kuokkalan kirkossa (Syöttäjänkatu 4). Rippikoululainen, olethan paikalla viimeistään klo 09.45. Otamme konfirmaatioryhmäkuvan tuntia ennen konfirmaatiota. Jos haluat tuon valokuvan itsellesi, tuo kuvaushetkeen mukanasi omalla nimellä ja osoitteella varustettu kirjekuori (vähintään A5 –kokoa), jonka sisään laitat kuvan hinnan 13 € ja päälle liimaat postimerkin (älä sulje kuorta).

Pysäköinnistä   Kirkossa vierailevien tulee pysäköidä autot ensisijaisesti Polttolinjan varrelle, Survo-Korpelan parkkialueelle tai terveyskeskuksen parkkialueelle. Kaupan piha ja parkkialue kuuluu kaupalle ja heidän asiakkailleen.

Konfirmaatiossa rippikoululaiset siunataan, toivomme että mukana siunaamassa olisi vetäjien ja isosten lisäksi rippikoululaisen läheinen. Hän voi olla kummi, vanhempi tai isovanhempi tai joku muu läheinen; pyytäkää häntä jo etukäteen tähän luottamustehtävään. Pappi pyytää konfirmaatiossa leirin vetäjiä, isosta ja ”läheistä” astumaan alttarin ääreen. Ko. henkilöt laittavat kädet rippikoululaisen päälle ja pappi lausuu siunauksen.

Konfirmaatio on ennen kaikkea nuorten juhla. Rauhoitetaan siksi alttarialue tätä juhlaa varten, valokuvaus tai videointi omalta paikalta. Kukkaset on kätevin ojentaa nuorille vaikkapa ulkona kulkueen poistuttua kirkosta. Konfirmaatioon ovat tervetulleita kaikki perheenjäsenet, läheiset ja kaverit. Mukavaa yhteistä juhlaa!

Leiriterveisi riparisi työntekijät:

Marjo Nieminen                                      Kati Reukauf                      Eija-Liisa Väisänen

nuorisotyönohjaaja                                pappi                                   kanttori

050 5497014                                            050 5215412

marjo.nieminen@evl.fi                       kati.reukauf@evl.fi

Sekä isoset: Jenna, Nea, Emma, Essi, Ella, Ronja, Joni, Teemu ja Iiris ja yövahti Meri

Jos sinulla tulee jotain kysyttävää, niin soita tai viestitä. Vastaamme mielellämme.