Tervetuloa ryhmään 112!

Ripari on noin vuoden mittainen

Rippikoulu alkaa rippikoulusunnuntaista, joka on ollut syksyllä. Sieltä sait riparikortin. Korttiin keräät merkintöjä (leimoja) erilaisista seurakunnan tapahtumista marraskuusta kesä-/heinäkuuhun, riippuen milloin ns. intensiivijaksosi (eli tässä tapauksessa leirisi) on. Merkinnät tulee olla kerättynä viimeistään leiriin mennessä. Samaan aikaan merkintämetsästyksen aikana tulee olemaan ryhmän ennakkotapaamisia (niistä lisää alempana). Leirijaksosi jälkeen on konfirmaatio, johon koko rippikoulu huipentuu.

Ennakkotapaamiset

Leirin 112 ennakkotapaamiset vuonna 2018:

to 8.2 klo 17-18.30 (Vanhassa Pappilassa eli Vapaudenkatu 26)

ke 7.3 klo 17-18.30 (Kaupunginkirkko, Kirkkopuisto)

ke 25.4 klo 17-18.30 (Aseman pysäkki eli Hannikaisenkatu 29) KUTSUTILAISUUS: myös vanhemmat ovat tervetulleita klo 18 alkaen kahvittelemaan ja kuulemaan tulevasta leiristä

ke 2.5 klo 16-17.30 (Kaupunginkirkko, Kirkkopuisto) TÄSTÄ SAA KORTTIIN MERKINNÄN "Messu ryhmän kanssa-kohtaan.

to 28.6 klo 12-15 (Lehtisaari, Tuomiojärvi) Lähtö Viitaniemen uimarannan viereisestä laiturista. Lisää ohjeistusta lähempänä. Säävaraus!

Leirijaksosta

Leirijakso on 2.-9.7. Paikkana kaunis nuorisokeskus Marttinen, Virroilla. Rippikoulun hinta 126 €. Maksuehdot ja huojennukset.

Leiristä tulee vielä lähempänä sähköinen kirje ja siihen tutustutaan kutsuvierasillassa ke 25.4 klo 18-19 Aseman pysäkillä (Hannikaisenkatu 29).

Konfirmaatiosta

Konfirmaatioharjoitukset pidetään torstaina 12.7 klo 15-17 Kaupunginkirkossa.

Konfirmaatio on juhla, johon koko rippikoulu huipentuu. Vietämme sitä Kaupunginkirkossa 15.7. klo 10- n. 11.15.

Paikalla tulee olla klo 8.45, jotta ehdit pukeutua albaan ja yhteisvalokuva saadaan otettua klo 9.

Juhlaan pukeudutaan sen arvon mukaisesti. Perinteisesti naiset pukeutuvat kirkkoon polvet peittävään hameeseen tai mekkoon sekä olkapäät peittävään yläosaan. Nykyään ei olla niin tiukkoja, mutta voit miettiä, millainen pukeutuminen näyttää sinun arvostuksesi juhlaa ja juhlavieraita kohtaan :)

Perheelle tiedoksi:

Konfirmaatio on vain kerran elämässä ja siksi sitä pitää juhlia kunnolla! Näin ollen jo kirkkoon voi kutsua kummit, ystävät, suvun ja perheen. Valokuvia saa ottaa, mutta mieluiten omalta paikalta, jotta vältytään ylimääräiseltä hälinältä. Ryhmä poistuu kirkosta kulkueena, jonka jälkeen voi ottaa valokuvia ja antaa kukkia. Albat palautetaan sitten paikoilleen.

Yhteystiedot

Jos sinulla tai perheelläsi nousee kysymyksiä, ottakaa rohkeasti yhteyttä! Tehdään tästä yhdessä hieno vuosi!

pappi Johanna Niiles-Hautanen 050 522 2380 tai johanna.niiles-hautanen@evl.fi

nuorisotyönohjaaja Kirsi-Marja Piippanen 050 595 3945  tai kirsi-marja.piippanen@evl.fi

kanttori Risto Valtasaari 050 521 5411 tai risto.valtasaari@evl.fi