Riparit 2018

Jos et ole vielä ilmoittautunut rippikouluun, voit ilmoittautua tällä lomakkeella.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Valitse riparivaihtoehdoista vähintään neljä sinulle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa, joista vähintään kaksi ovat oman alueseurakuntasi ryhmiä. Voit valita enintään kahdeksan ryhmävaihtoehtoa. Laita parhaiten sopiva vaihtoehto ensimmäiseksi valinnaksi, toinen toiseksi jne. Pyrimme huomioimaan toiveesi. Varaudu kuitenkin siihen, että et välttämättä pääse ryhmiin, jotka ovat toiveissasi kärkisijoilla.

Kaverivinkki. Jos haluat kaverisi kanssa samaan ryhmään, toimi näin:
Sopikaa yhdessä vähintään neljä ryhmävalintaa (enintään kahdeksan) ja niiden paremmuusjärjestys. Yksi teistä ilmoittautuu ensin, täyttää omat henkilötietonsa ja laittaa yhdessä sovitut ryhmävalinnat. Hän saa ilmoittautumisen yhteydessä kaverikoodin, jonka voi antaa 1-2 kaverille. Kaveriryhmään mahtuu siis enintään kolme riparilaista. Huomaa: kaverikoodilla ilmoittautujilla tulee olla samat rippikouluvalinnat ja paremmuusjärjestys!

Jos aiot mennä muualle kuin Jyväskylän seurakunnan järjestämälle riparille, ilmoittaudu 11.-24.9. välillä yllä olevasta linkistä ryhmään 9971 Muualle rippikouluun menevät.  Sinun ei tarvitse valita neljää vaihtoehtoa, riittää kun valitset ryhmän 9971. Tämän lisäksi Ilmoittaudu itse sen seurakunnan tai järjestön rippikouluun, jossa käyt leirijakson. Osallistumisjakson käyt Jyväskylän seurakunnassa, joten osallistu oman alueseurakuntasi rippikoulusunnuntaihin. Saat siellä riparikortin. Lisäksi kutsumme sinut tapaamiseen, jossa lahjoitamme sinulle rippiraamatun.

Myös kirkkoon kuulumattomat voivat osallistua riparille. Konfirmaatioon osallistuminen edellyttää lisäksi kastetta ja evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuulumista.

Vuotta aiemmin rippikouluun

Jos haluat tulla rippikouluun vuonna 2018 ja täytät silloin 14 vuotta ilmoittaudu ensin yllä olevan ilmoittautumisen kautta rippikouluun ja täytä sen lisäksi

Vuotta aiemmin rippikouluun hakemus (itse tulostettava)

Vuotta aiemmin rippikouluun hakemuksen postituspyyntö (saat lomakkeen postitse)

Vuotta myöhemmin rippikouluun

Ilmoita yhteystietosi, jos haluat tulla rippikouluun vasta vuonna 2019, vaikka täytät 15 vuotta vuonna 2018. Lähetämme sinulle vuoden 2019 rippikoulumainoksen. Saat sen kotiisi syksyllä 2018.

Yhteystiedot vuoden 2019 rippikoulumainoksen postitusta varten

Vaajakosken riparilaisia Vesalan leirikeskuksessa elokuussa 2016. Kuva: Sami Saarenpää