Aikuisrippikoulu

Aikuisrippikoulu on mahdollista käydä ympärivuotisesti yksityisesti oman alueseurakunnan papin kanssa. Järjestämme aikuisrippikouluryhmän 1-2 kertaa vuodessa. Seuraava aikusrippikoulu alkaa 8.2. Keltinmäen kirkolla.

Yksityisrippikoulu sisältää tapaamisia papin kanssa ja konfirmaation. Tapaamisissa keskustellaan tai työskennellään kristinuskon pääteemojen pohjalta. Käymme läpi Raamatun kirjoja ja katekismusta. Lisäksi osallistutaan pariin seurakunnan tilaisuuteen rippikoulun aikana. Konfirmaatio on seurakunnan yhteisessä juhlassa eli messussa. Konfirmaation ajankohta sovitaan yhdessä papin kanssa. Mikäli sinua ei ole kastettu, konfirmaation sijasta/lisäksi vietetään kastejuhlaa.

Lisätietoa saat vs. kasvatustyön pappi Ville Tikkaselta, ville.tikkanen@evl.fi, 040 560 9934.
Voit kysyä aikuisrippikoulusta myös oman alueseurakuntasi papilta.