Valintojen maailma - TiSeNu nuortenleiri

2.-4.2.2018 Sarpatin leirimajalla

Tikkakosken alueseurakunnan kevätkauden nuortenleiri Sarpatin leirimajalla. Totuttuun tyyliin mennään rennosti ilman tarkkaa aikataulua. Perjantaina saunotaan ja rentoudutaan, lauantaina ja sunnuntaina ollaan jumalasuhteen ja kristittynä elämisen kysymysten äärellä. Näiden lisäksi otamme aikaa itsellemme, pidämme lumiveistos kilpailun, katsotaan elokuva ja tietysti pelaillaan ja rentoudutaan parhaamme mukaan.

Leiri alkaa perjantaina 2.2. klo 18:00 ja päättyy sunnuntaina 4.2. viimeistään klo 15:00

Leirin hinta 10€ sisältäen ruuat.

Leirille kuljetaan omin kyydein

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leirin ohjelmasta tärkeimmät onkin tuossa yllä. Alta löytyy lista leirillä tarvittavista varusteista ja linkki täytettävään ja tulostettavaan osallistujakorttiin. Osallistujakortti palautetaan leirille tultaessa Mikolle, joka toimii leirin ohjelma- ja turvallisuus vastaavana. Osallistujakorttitiedoston toisella sivulla on seurakuntamme leiri- ja retkisäännöt joihin jokainen osallistujakortin allekirjoittanut sitoutuu. Tuttuun tapaan seurakuntamme tapahtumat ovat päihteettömiä. Leirimaksusta on lähetetty erillinen sähköposti ilmoitettuun maksajan sähköpostiosoitteeseen.

Leirille tarvitset mukaan:

• aluslakanan
  • pussilakanan
  • tyynyliinan
  • pyyhkeen
  • henkilökohtaiset peseytymisvälineet ja muut vastaavat
  • henkilökohtaiset lääkkeet
  • vaihtovaatteita
  • sään mukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät
  • Kahdet lämpimät ulkoiluun sopivat hanskat
  • Raamatun
  • muistiinpanovälineet
  • täytetyn ja allekirjoiteutun osallistujakortin

ALLE 18 VUOTIAS TÄYTÄ JA TULOSTA OSALLISTUJAKORTTI TÄSTÄ

18 VUOTTA TÄYTTÄNYT TÄYTÄ JA TULOSTA OSALLISTUJAKORTTI TÄSTÄ

Jos teillä ei ole mahdollisuutta tulostaa osallstujakorttia, kirjoittakaa kortissa kysyttävät asiat erilliselle paperille ja allekirjoittakaa se asianmukaisesti ja palauttaa Mikkolle.

Lisätietoja:

Mikko Haapasaari