JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA/SÄYNÄTSALON ALUESEURAKUNTA

Heippa rippikoululainen ja kotiväki!

Tässäpä olisi lisätietoa rippikoululeiristä 512.

Leiri pidetään Haapaniemen hiippakuntakartanossa, Kuortaneella.

Leirille lähteminen tapahtuu yhteiskuljetuksella linja-autolla maanantaina 17.7 klo 15 Säynätsalon kirkolta. Saavumme perille Haapaniemeen noin klo 17.30, jolloin aloitamme päivällisellä.

Leiri päättyy maanantaina 24.7. klo 11.30. Tulemme yhteiskuljetuksella Säynätsalon kirkolle noin klo 14.00.

Leirille tarvitaan mukaan:

• lakanat (aluslakana ja pussilakana) tyynyliina
  • yöasu
  • peseytymis- ja saunomisvälineet, uikkarit ja pyyhe
  • vaatetta eri säiden varalle
  • riittävästi vaihtovaatteita
  • ulkoiluvarusteet ja ulkoiluun sopivat kengät, myös varakengät
  • henkilökohtaiset tavarat, lääkkeet, yms.
  • muistiinpanovälineet, vihko ja kynä
  • rippikoulukortti
  • osallistujakortti täytettynä
  • KELA-kortti
  • pussillinen hyvää ja iloista leirimieltä

Leirillä EI tarvita, eli kotiin jäävät:

• kaikki päihteet ja tupakat (leiri on savuton)
  • stereot ja mankat
  • vahvistimet ja kaiuttimet
  • tietokoneitakaan ei tarvita

Kännykän käyttö on sallittua vapaa-ajalla omassa huoneessa. Seurakunta ei vastaa puhelimille tai muulle leiriläisen omaisuudelle leiriaikana tapahtuneista rikkoontumisista tai muista vahingoista.

Konfirmaatio on Säynätsalon kirkossa sunnuntaina 30.7. klo 10.00. Leiriläisiä pyydetään tulemaan paikalle klo 8.45.

Konfirmaatiokuvaus on sunnuntaina 30.7. klo 9.00

Ennen konfirmaatiota otetaan ryhmästämme yhteinen konfirmaatiokuva. Kuvan ottaa JL-Foton valokuvaajat. Kuvan voi ostaa itselle toimimalla seuraavan ohjeen mukaan:

1. Hanki C5 -kokoinen kirjekuori (A5 kokoa vastaava).

2. Kirjoita kuoreen oma nimesi ja osoitteesi (tai osoite, johon haluat kuvan lähetettävän).

3. Sujauta kuoreen kuvan hinta 13 euroa käteisenä (jos haluat kaksi kuvaa niin 26e jne...).

4. Liimaa kuoreen postimerkki.

5. Älä sulje kuorta.

6. Anna kuori valokuvaajalle kuvauksen yhteydessä.

Mahdollisia lisäkuvia myöhemmin tai kuvaukseen liittyvistä asioista voi kysellä Jouni Löytöläiseltä 0400 549 542.

Konfirmaatiossa rippikoululaiset siunataan ja toivomme, että mukana siunaamassa olisi vetäjien lisäksi rippikoululaisen kummi. Jos kummit eivät pääse konfirmaatioon, voi tehtävässä olla vanhempi, isovanhempi tai joku muu nuorelle läheinen ihminen. Pyytäkää siunaamaan tulevaa läheistä jo etukäteen tähän tehtävään. Pappi pyytää konfirmaatiossa leirin vetäjiä ja kummia tai muuta läheistä astumaan alttarin ääreen. Ko. henkilöt laittavat käden rippikoululaisen päälle ja pappi lausuu siunauksen.

Konfirmaatio on ennen kaikkea nuorten juhla. Rauhoitetaan alttari alue tätä juhlaa varten, valokuvaus ja videointi on sallittu omalta paikalta. Kukat on kätevin ojentaa nuorelle vaikkapa ulkona kulkueen poistuttua kirkosta. Konfirmaatioon ovat tervetulleita kaikki perheenjäsenet, läheiset ja kaverit.

Jos on jotain kysyttävää tai epäselvyyttä, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Leiriterveisin

Osmo Väätäinen                             Mari Kankaanpää