Maata Näkyvissä festarit 2016 - koulumajoitus

18.-20.11. Gatorade Center ja Messukeskus Turku

Perinteinen Pohjois-Euroopan suurin nuorten hengellinen musiikkitapahtuma lähestyy kovaa vauhtia ja juuri sinne me olemme menossa. Mahtavaa, että olet lähdössä mukaan. Tällä sivulla on kaikki tarvittava tieto, jonka tarvitset retkeä varten.

Aikataulu

PVM KLO INFO
18.11. 12:00 Lähtö Jyväskylän tilausajolaiturista Harjukadulta
  12:30 Lähtö Korpilahden seurakuntatalolta

20.11. n.19:30 Paluu Korpilahden seurakuntatalolle
  n.20:00 Paluu Jyväskylän tilausajolaiturille Harjukadulle

Muut aikataulut kerrotaan matkan aikana seurakunnan työntekijöiden toimesta. Lähtökohtaisesti festarialueella ollaan niin paljon kuin mahdollista.

Festareiden ohjelma

Lasku retkestä tulee postitse ja lasku tulee olla maksettuna ennen matkaan lähtemistä. Matkalle lähdettäessä sinulla pitää esittää joko tuloste tai kuva, josta selviää laskun maksuun liittyvät tiedot. Kuva kännykän ruudulla on osoittautunut käteväksi tavaksi. Matkan hinta on 65€.

Retkelle lähdettäessä sinun pitää palauttaa retken ohjelma- ja turvallisuusvastaavalle (OTV) huolellisesti täytetty ja allekirjoitettu osallistujakortti. Alle 18 -vuotiaille ja jo 18 vuotta täyttäneille on omat osallistujakortit. Valitse itsellesi oikea kortti alla olevista linkeistä. Aukeavan tiedoston voi täyttää tietokoneella ennen tulostamista. Jos et millään saa tiedostoa tulostettua ole yhteydessä OTV:aan ja sopikaa asian hoitamisesta. Osallistujakorttitiedostojen toisella sivulla on seurakunnan leiri- ja retkisäännöt joihin jokainen osallistujakortin allekirjoittanut sitoutuu.

OSALLISTUJAKORTTI ALLE 18 VUOTIAAT

OSALLISTUJAKORTTI 18 VUOTTA TÄYTTÄNEET

RETKELLE TARVITSET MUKAAN

• Makuualusta
  • makuupussi (ja tyyny)
  • Pyyhe
  • Pesuaineet
  • riittävästi vaihtovaatteita
  • henkilökohtaiset lääkkeet
  • KELA-kortti
  • Osallistujakortti allekirjoitettuna
  • Tosite maksetusta retkimaksusta

Jokainen retkeen osallistuva on vakuutettu tapaturmaisen ruumiin vamman tai -haitan varalta, mutta seurakunnan vakuutus ei kata matkatavaroita. Jätä turha arvokas omaisuus kotiin.

Kaikki seurakuntamme retket ja leirit ovat täysin päihteettömiä.

LISÄTIETOJA

Retken ohjelma- ja turvallisuusvastaava (OTV)
Paula Raatikainen
paula.k.raatikainen@evl.fi