Maata Näkyvissä festarit 2017 - hotellimajoitus

17.-19.11. Gatorade Center ja Messukeskus Turku

Perinteinen Pohjois-Euroopan suurin nuorten hengellinen musiikkitapahtuma lähestyy kovaa vauhtia ja juuri sinne me olemme menossa. Mahtavaa, että olet lähdössä mukaan. Tällä sivulla on kaikki tarvittava tieto, jonka tarvitset retkeä varten.

Aikataulu

PVM KLO INFO
17.11. 11:00 Lähtö Tikkakosken kirkko
  11:30 Lähtö Jyväskylän tilausajolaituri Harjukatu
  12:00 Lähtö Korpilahden kirkko (Tarvittaessa)

19.11. n.20:00 Paluu Jyväskylän tilausajolaiturille Harjukadulle
  n.20:30 Paluu Tikkakosken kirkko

Muut aikataulut kerrotaan matkan aikana seurakunnan työntekijöiden toimesta. Lähtökohtaisesti festarialueella ollaan niin paljon kuin mahdollista.

Festareiden ohjelma

Lasku retkestä tulee sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä annettuun osoitteeseen ja lasku tulee olla maksettuna ennen matkaan lähtemistä. Matkalle lähdettäessä sinun pitää esittää joko tuloste tai kuva, josta selviää laskun maksuun liittyvät tiedot. Kuva kännykän ruudulla on osoittautunut käteväksi tavaksi. Matkan hinta on 100€.

Retkelle lähdettäessä sinun pitää palauttaa retken ohjelma- ja turvallisuusvastaavalle (OTV) huolellisesti täytetty ja allekirjoitettu osallistujakortti. Alle 18 -vuotiaille ja jo 18 vuotta täyttäneille on omat osallistujakortit. Valitse itsellesi oikea kortti alla olevista linkeistä. Aukeavan tiedoston voi täyttää tietokoneella ennen tulostamista. Jos et millään saa tiedostoa tulostettua ole yhteydessä OTV:aan ja sopikaa asian hoitamisesta. Osallistujakorttitiedostojen toisella sivulla on seurakunnan leiri- ja retkisäännöt joihin jokainen osallistujakortin allekirjoittanut sitoutuu.

OSALLISTUJAKORTTI ALLE 18 VUOTIAAT

OSALLISTUJAKORTTI 18 VUOTTA TÄYTTÄNEET

RETKELLE TARVITSET MUKAAN

• Riittävästi vaihtovaatteita
  • henkilökohtaiset lääkkeet
  • Henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet
  • KELA-kortti
  • Osallistujakortti allekirjoitettuna
  • Tosite maksetusta retkimaksusta

Majoitus Hotelli

Cumulus City Turku
Eerikinkatu 28-30
20100 Turku
0200 481 42

Hotellissa on petivaatteet ja pyyhkeet valmiiina. Matkaan kuuluu myös hotelliaamiainen.

Jokainen retkeen osallistuva on vakuutettu tapaturmaisen ruumiin vamman tai -haitan varalta, mutta seurakunnan vakuutus ei kata matkatavaroita. Jätä turha arvokas omaisuus kotiin.

Kaikki seurakuntamme retket ja leirit ovat täysin päihteettömiä.

LISÄTIETOJA

Retken ohjelma- ja turvallisuusvastaava (OTV)
Mikko Haapasaari
mikko.haapasaari@evl.fi