Leirit ja retket

Nuorten hassutteluleiri 4.- 6.5.2018

Vaajakosken nuorisotyö järjestää (14-vuotta täyttäneille)  jo perinteeksi muodostuneen nuorten hassutteluleirin. Leirin hinta 15€/osallistuja (sis. ruokailun, majoituksen, leirin aktiviteetit), osallistumismaksu kerätään leirille tullessa. Luvassa kaikkea vanhaa ja tuttua ja uutta ja tuntematonta :) ilmoittaudu tästä

Lisätietoja antaa Jonna Göös p. 040 5609925

Yöleiri nuorille Palokan kirkolla 28.-29.4. Ohjelmassa yllärireissu toiminnalliseen kohteeseen, mukavaa yhdessäoloa, pimeäpiilosta, leffailta ja hiljentymistä. Leirin hinta 15€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen TÄSTÄ . Ilmoittautumisaikaa 22.3.-25.4.

Nuorten Rentoretriitti- leiri 4.-6.5.2018

Keskustan nuorisotyön järjestämä nuortenleiri. Ohjelma nimensä mukaista eli rentoa oleskelua ja yhdessäoloa:) Leirin hinta 22€.

Ilmoittautuminen aukeaa tänään 29.3. klo 11 tästä

KIRKKOPOLKU PYÖRÄILLEN!

Nuorten ja nuorten aikuisten hiljentymis - ja pyöräilyretki Sarpatin leirimajalla 18 - 19.5.2018 (pe-la)

Perjantain vietettään rauhallisesti metsäkirkon kynttiläloisteessa ja takkatulen ääressä keskustellen ja laulaen.

Lauantain ajamme pyörillä Tikkakosken, Puupplan ja Palokan kautta Jyväskylään.

Leirinhinta on 10; - (sisältää majoituksen, ruuat, ja vakuutuksen)

Leiri alkaa pe klo 18.00 ja matka pyöräillen kohti alkaa Jyväskylää kello 09.00 aamulla

Leirintyöntekijöinä on Petri Grönholm ja Paula Raatikainen

Ilm. alkaa tästä linkistä 1.4.2018 klo 09.00

Nuorten oma retki Tampereelle SÄRKÄNNIEMEEN 26.5.2018

Lähdemme hurvittelemaan päiväksi Tampereen Särkänniemeen lauantaina 26.5. Reissu on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Lähtö aamuisella ja paluu noin klo 21.00. Reissun hinta riippuu valitusta rannekkeesta.  Voit valita ennakkoon 45 euron Särkänniemi-rannekeen, joka sisältää pääsyn huvilaitteisiin, Koiramäen eläinpuistoon, Akvaarioon, Planetaarioon ja Näsinneulaan vierailupäivän ajan TAI 35 euron Huvilaiterannekkeen, joka sisältää yhden päivän ajan pääsyn kaikkiin Särkänniemen huvilaitteisiin. Hinta siis sisältää matkat sekä valitun rannekkeen. Ruuat jokaisen täytyy itse ostaa paikan päältä. Ilmoittautuminen retkelle aukeaa TÄÄLTÄ . ja ilmoittautuminen päättyy 11.5. Lisätietoja retkestä Palokan alueseurakunnan nuorisotyönohjaaja Paula Raatikaiselta p.040-5609909.

Nuorten retki PowerParkkiin 5.6.2018

Vaajakosken ja Kuokkalan alueseurakuntien nuorisotyö järjestää nuorten retken Powerparkkiin. Retki on tarkoitettu yläkouluikäisillä (13-vuotiaille) ja sitä vanhemmille nuorille. Retken hinta 25€, joka sisältää rannekkeen ja bussikuljetuksen. Maksu kerätään linja-autoon noustaessa. Ruokailusta osallistujat huolehtivat itse. Lisätietoja antaa nuorisotyönohjaajat Jonna Göös p. 040 5609925 tai  Ulla- Maija Grönholm p.050 3409892

ilmoittaudu tästä