Leirit ja retket

VALINTOJEN MAAILMA - TiSeNu nuortenleiri

2.-4.2.2018 Sarpatin leirimajalla

Tikkakosken alueseurakunnan kevätkauden nuortenleiri Sarpatin leirimajalla. Totuttuun tyyliin mennään rennosti ilman tarkkaa aikataulua. Perjantaina saunotaan ja rentoudutaan, lauantaina ja sunnuntaina ollaan jumalasuhteen ja kristittynä elämisen kysymysten äärellä.

LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ

KIRKKOPOLKU HIIHTÄEN

Nuorten ja nuorten aikuisten hiljentymis - ja ulkoiluleiri Sarpatin leirimajalla 23 - 24.3.2018 (pe-la)

Perjantain vietettään rauhallisesti metsäkirkon kynttiläloisteessa ja takkatulen ääressä keskustellen ja laulaen.

Lauantain otamme sukset jalkaan ja teemme kunnon hiihtovaelluksen lähimaastoon.

Leirinhinta on 15; - (sisältää majoituksen, ruuat, ja vakuutuksen)

Leiri alkaa pe klo 18.00 ja päättyy lauantaina klo 14.30

Ohjaajaina toimii Petri Grönholm, Ilkka Göös ja Ville Tikkanen Ysp:een nuorisotyöstä.

Ilmoittatutuminen tästä linkistä https://www.mvs.fi/srk/jyvaskyla/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=061fa22d2435d749f73a7c75393ec4c4538&lang=fi

#liikkuvaseurakunta

Nuorten hassutteluleiri 4.- 6.5.2018

Vaajakosken nuorisotyö järjestää (14-vuotta täyttäneille)  jo perinteeksi muodostuneen nuorten hassutteluleirin. Leirin hinta 15€/osallistuja (sis. ruokailun, majoituksen, leirin aktiviteetit), osallistumismaksu kerätään leirille tullessa. Luvassa kaikkea vanhaa ja tuttua ja uutta ja tuntematonta :) Lisätietoja sitten lähempänä leiriä.

Lisätietoja antaa Jonna Göös p. 040 5609925

Nuorten rentoiluleiri Sarpatin leirimajalla 7.-8.4. Leirin hinta 10€. Lisätietoja leiristä Palokan alueseurakunnan nuorisotyönohjaajalta Paula Raatikaiselta p. 040 5609909

Yöleiri nuorille Palokan kirkolla 28.-29.4. Ohjelmassa yllärireissu, mukavaa yhdessäoloa, leffailta ja hiljentymistä. Leirin hinta 15€. Ilmoittautuminen aukeaa maaliskuun aikana.

Nuorten Rentoretriitti- leiri 4.-6.5.2018

Keskustan nuorisotyön järjestämä nuortenleiri. Ohjelma nimensä mukaista eli rentoa oleskelua ja yhdessäoloa:) Leirin hinta 25€.

Ilmoittautuminen aukeaa 3.4. tästä

Nuorten oma retki Tampereelle SÄRKÄNNIEMEEN 26.5.2018

Lähdemme hurvittelemaan päiväksi Tampereen Särkänniemeen lauantaina 26.5. Reissu on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Lähtö aamuisella ja paluu noin klo 21.00. Reissun hinta riippuu valitusta rannekkeesta.  Voit valita ennakkoon 45 euron Särkänniemi-rannekeen, joka sisältää pääsyn huvilaitteisiin, Koiramäen eläinpuistoon, Akvaarioon, Planetaarioon ja Näsinneulaan vierailupäivän ajan TAI 35 euron Huvilaiterannekkeen, joka sisältää yhden päivän ajan pääsyn kaikkiin Särkänniemen huvilaitteisiin. Hinta siis sisältää matkat sekä valitun rannekkeen. Ruuat jokaisen täytyy itse ostaa paikan päältä. Ilmoittautuminen retkelle aukeaa TÄÄLTÄ 20.4. ja ilmoittautuminen päättyy 11.5. Lisätietoja retkestä Palokan alueseurakunnan nuorisotyönohjaaja Paula Raatikaiselta p.040-5609909.