TiSeNu - Isoskoulutusleiri syksy 2017

1.-3.12.2017 Vesalan leirikeskus Verkko

Syksyn isoskoulutusleiri on tulevana viikonloppuna. Leirillä harjoitellaan hartauksien valmistamista ja pitämistä, käydään läpi rippikoulujen jumalanpalvelus käytäntöjä ja hiljennytään rukouksen äärellä. Isosen tehtävän kannalta merkittävimpiä asioita siis. Tietenkin aikaa on myös mukavalle yhdessä ololle niin kuin aina.

Mieti ennen leiriä sopivia hartauden aiheita, raamatunkohtia, musiikkia tms. joita voit hartauksissa käyttää.

Leirille lähdetään perjantaina klo 17:30 ja leiri loppuu sunnuntaina messuun Tikkakosken kirkolla, joka kuuluu leirin ohjelmaan. Jumalanpalveluksen jälkeen on tarjolla ainakin kirkkokahvit ja kirkolla on adventtimyyjäiset. Jumalanpalvelus loppuu noin klo 11:00.

Sivun alaosasta löytyy linkit täytettäviin ja tulostettaviin osallistujakortteihin. Täyttäkää osallistujakortti huolellisesti ja allekirjoittakaa se. Kortti tulee palauttaa Mikolle leirille lähdettäessä. Osallistujakortti tiedostojen toisella sivulla ono leirisäännöt joihin jokainen kortin allekirjoittanut sitoutuu.

Leirille tarvitset mukaan:

• Aluslakanan, pussilakanan ja tyynyliinan
  • Pyyhkeen ja muut henkilökohtaiset peseytymistarvikkeet
  • Riittävästi vaihtovaatteita
  • Säänmukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät
  • Muistiinpanovälineet
  • Raamatun