Leirikirje

Isosleiri 6.-8.4.2018

Isostoiminta jatkuu kauden 2017-2018 viimeisellä leirillä!

"Seuraava isosleiri on Koivuniemessä! Tällä kertaa leirillä hiomme isosen kätännön taitoja ja valmistaudumme tulevan kesän leireihin. Kouluttajina toimivat jatko- ja kebabisot. Seurakunnan työntekijöistä mukaan lähtee Antti ja Mari. Lukaisehan tämä kirje tarkkaan läpi vanhempien kanssa (paitsi jos olet yli 18v. kebabiso, niin voit lukea iteksesi)".

Leiri alkaa pe 6.4. klo 18 Koivuniemen leirikeskuksessa. Paikalle saavutaan omin kyydein. Leiri loppuu sunnuntaina 8.4. klo 11.30 alkavaan yhteiseen lounaaseen, jonka jälkeen saa poistua paikalta omin kyydein. Sopikaahan porukalla vaikka kimppakyytejä niin saadaan pikkasen säästettyä luontoa.

Leirin aikana muutamia yhteisiä oppihetkiä tullaan videoimaan koulutuskäyttöön. Tämän vuoksi asiasta on kysymys osallistujakortissa, sillä tarvitsemme videointia varten leiriläisten huoltajilta luvan. Kyse on Antin ja Marin käymästä Dialogisuuskoulutuksesta. Videoita ei tulla laittamaan minkäänlaiseen julkiseen levitykseen ja ne tuhotaan kesäkuuhun 2018 mennessä. Lisää tietoa asiasta saat Antilta.

Ota mukaan leirille:

Ulkoiluvarustus

Hygieniavälineet

Saunakamppeet (Sauna lämpiää lauantaina, avantouinti on luultavasti mahdollista)

Raamattu

Muistiinpanovälineet

Vaihtovaatteita

Omat henk. koht. lääkkeet

Petivaatteet (lakana, pussilakana ja tyyniliina, älä ota makuupussia)

Kaikenlainen isosmateriaali, mitä omistat

Täytä oheinen osallistujakortti (linkki alla) huolella ja ota se mukaan leirille!

Tämmöisillä mennään! Kysymyksiä saa esittää numeroon 050 407 0060 Antille

Terkuin: AnttiP ja MariK

Osallistujakortti alle 18v

Osallistujakortti yli 18v

Ajo-ohje Koivuniemeen

Huomaa, että GoogleMaps ohjaa väärälle reitille. Oikea reitti on heti Vaajakosken ABS:in jälkeen ensimmäinen liittymä oikealle. Liittymässä on hieman huomaamaton Koivuniemen leirikeskuksen kyltti.

Leirin työntekijät:

Antti Pirttimäki