Leirikirje

Isoskoulutusleiri 26.-28.1.2018

Isostoiminta jatkuu seuraavana vuotena 2018 taas leireilyn merkeissä!

"Vuoden eka isoskoulutusleiri on Vesalan Rysässä! Tällä kertaa ohjelmassa on iltaohjelmien rakentelua ja leikkien, sekä pelien hiomista. Kouluttajina toimivat jatko- ja kebabisot. Seurakunnan työntekijöistä mukaan lähtee Antti ja Mari. Lukaisehan tämä kirje tarkkaan läpi vanhempien kanssa (paitsi jos olet yli 18v. kebabiso, niin voit lukea iteksesi)".

Leiri alkaa pe 26.1. klo 18 Vesalan Rysässä. Rysässä emme ole päässeet vierailemaan pitkään aikaan. Kyseessä on se hirsinen tumma rakennus Verkosta hieman kauempana päärakennuksesta. Paikalle saavutaan omin kyydein. Leiri loppuu sunnuntaina 28.1. klo 11.30 alkavaan yhteiseen lounaaseen, jonka jälkeen saa poistua paikalta omin kyydein. Sopikaahan porukalla vaikka kimppakyytejä niin saadaan pikkasen säästettyä luontoa.

Rysä on leirikeskusten rakennuksista sellainen hieman pienempi, joten varaudu hieman tavallista alkeellisempiin ja läheisempiin olosuhteisiin. Paikkaa on rempattu, mutta esim. suihku ja wc-tilat ovat yhteisiä. Niitä on siis vähemmän kuin esim. Koivuniemessä. Rysässä on 8 ja 4 hengen huoneita.

Ota mukaan leirille:

Ulkoiluvarustus

Hygieniavälineet

Saunakamppeet (Sauna lämpiää lauantaina, avantouinti on luultavasti mahdollista)

Raamattu

Muistiinpanovälineet

Vaihtovaatteita

Omat henk. koht. lääkkeet

Petivaatteet (lakana, pussilakana ja tyyniliina, älä ota makuupussia)

Kaikenlainen isosmateriaali, mitä omistat

Täytä oheinen osallistujakortti (linkki alla) huolella ja ota se mukaan leirille!

Tämmöisillä mennään! Kysymyksiä saa esittää numeroon 050 407 0060 Antille

Terkuin: AnttiP ja MariK