Syyslomaretki Lasten Katedraaliin Tampereelle ja Funparkiin 1.-6. -luokkalaisille

"Moikka vaan alakoululainen! Syysloma on tulossa ja olisi mukavaa touhuilla sillon jotain superkivaa. Lähde ihmeessä meidän mukaan retkelle Tampereelle Lasten Katedraaliin ja Funparkkiin. Luethan tämän sivun tiedot yhdessä vanhempien kanssa".

Retki alkaa 17.10. klo 8.00. (huom. aika on muuttunut alkuperäisestä) Bussi lähtee silloin Neulaskodin pihasta (pihkatie 4, 40530 Jyväskylä) ja suuntaa kulkunsa tarvittaessa Korpilahden kautta Tampereelle. Tutustumme aamupäivällä Lasten Katedraaliin ja sen jälkeen suuntaamme lounaalle Funparkiin. Funparkissa olemme noin klo 11.30 ja lounaan jälkeen onkin aikaa touhuilla sisäpuistossa aina klo 15.15. saakka, jolloin lähdemme takaisin kotimatkalle. Takaisin Neulaskodilla olemme viimeistään klo 17.15.

Retken hinta on 35e. Maksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkimaksulla. Hinta sisältää kuljetukset, pientä välipalaa linkissa (sämpylä ja hedelmä), Funparkin riemurannekkeen, vierailun Lasten Katedraalissa ja lounaan.

Retkellä on mukana seurakunnan työtekijöiden lisäksi isosia. Liikkuminen retken aikana eri paikoissa (esim. Funpark) tehdään pienissä n. 5 hengen ryhmissä, joita isonen ohjaa. Varaa mukaan mukavat vaatteet, joissa on kiva liikkua. Retkellä ollaan myös hetkittäin ulkoilmassa.

Ilmoittaudu retkelle tästä.

Täytäthän ilmoittautumisen jälkeen alla olevasta linkistä aukeavan osallistujakortin ja otathan sen mukaan retkipäivänä.

Osallistujakortti

Funparkin sivut