HEI LEIRILLE LÄHTIJÄ JA VANHEMMAT

Olet ilmoittautunut Kuokkalan alueseurakunnan kouluikäisten leirille.

Leiri pidetään Vesalassa, Verkossa pe- su 28. -30.4.2017.

Leirin teemana on tällä kertaa AIKAMOINEN AIKA.

Leirille lähdetään pe 28.4 klo 18. 00 Polttolinja 37 pihalta josta on yhteiskuljetus bussilla Vesalaan.

Leiri päättyy su 30.4 n. klo:12.30 Kuokkalan kirkolle. Perheet olette lämpimästi tervetulleita jumalanpalvelukseen. (Jumalanpalvelus alkaa klo:11.00) Kirkolta lasta tulee olla hakemassa tuttu aikuinen. Jos olette sopineet yhteiskuljetuksia, kerrottehan niistä leirin vetäjille.

Osallistujakortti tulee olla täytettynä ennen leirille lähtöä. Kortti palautetaan ohjaajalle lähtöpaikalla. Täyttäkää kortti huolellisesti. Jos et voi tulostaa, voit kirjoittaa luvan mille tahansa paperille, kunhan siitä käy selville samat asiat kun osallistujakortissakin on.

Leirillä on monenlaista ohjelmaa joten vaatevarustuksen täytyy olla asianmukainen. Parhaimpia vaatteita ei kannata leirille ottaa. Pakkaa mukaan:

• Ulkoiluvaatteet ulkona leikkimiseen (vaihto rukkaset + vaihto sukat) Olemme ulkona!
  • Hyvät ulkokengät (ei esim. tennareita)
  • Mukavat sisävaatteet
  • Peseytymisvälineet, kuten hammasharja, pyyhe + omat saippuat ja shampoot mukaan
  • Makuupussi + lakana + tyynyliina TAI pussilakana + lakana + tyynyliina ja yöpuku!

VARMISTAKAA ETTÄ LAKANAT ON VARMASTI MUKANA!

• Henkilökohtaiset tavarat (lääkkeet, yölelut ym..)

HUOM! Monella lapsella on samanlaisia vaatteita. Merkatkaa kaikki vaatteet nimellä, jotta ikäviltä sekoittumisilta vältytään. Seurakunta ei vastaa kadonneista tai rikkoutuneista vaatteista tai arvoesineistä (esim. kamera, kännykkä tai lompakko).

Leirille voi ottaa mukaan vähän omia eväitä.

Leirillä nähdään!

T: Henna Luomala             Ulla-Maija Grönholm        Marjo Nieminen

050 436 8619                 050 340 9892                  050 549 7014

LEIRISTÄ TULEE KOTIIN LASKU, LEIRIN JÄLKEEN.