Hei Kaupunkiretkeilijä!

Kiva kun olet lähdössä mukaan viettämään hauskaa retkipäivää.

Tässä tärkeää tietoa liittyen retkeemme:

Kokoonnumme lauantaina 26.11 klo 12.15 Kaupunginkirkon eteen. Ole hyvissä ajoin paikalla. Ota mukaan huolellisesti täytetty ja allekirjoitettu OSALLISTUJAKORTTI, sekä 15€ retkimaksu (varaa mukaan tasaraha).

Tanssisatu Aladdin ja taikalamppu alkaa Kaupunginteatterilla klo 13. Näytös kestää 40 minuuttia.

Näytöksen jälkeen siirrymme tutustumaan Kaupunginkirkkoon rukoushelmiä etsien.

Kun helmet on löydetty alkaa olla jo välipalan aika.

Retkikuntamme kävelee kirkolta Pannukakkutalolle, jonne saavumme noin klo 15.15.

Valitse alla olevista vaihtoehdoista sinulle sopivin pannukakku ja ilmoita valintasi to 24.11 mennessä Hennalle sähköpostilla tai tekstiviestillä.

• Vadelma – Maitosuklaa

• Suklaa – Vaahtokarkki

• Banaani – Kinuski

• Omena – Kinuski

Pannukakun kanssa juomme vettä, jos haluat, voit ostaa omakustanteisesti muuta juotavaa.

Kaikki pannukakut ovat laktoosittomia ja ilmoitetut erityisruokavaliot on huomioitu.

Retkemme päättyy klo 16.30. Huoltaja tulee hakemaan lapsen Pannukakkutalosta. Lasta pitää olla hakemassa tuttu aikuinen.

Retkeä odotellen,

Henna, Outi, Kirsi ja isoset Miika, Emma ja Pauliina

Kysymykset ja pannarivalinnat: Henna Luomala, 050-436 8619, henna.luomala@evl.fi